A To Z Full Form Pdf Download

A To Z Full Form Pdf: Here, is the best place for you to download A To Z Full Form Pdf. Here, you can get the Practice Set and solved Question Answer. Gksolves give you All competitive exam study material free pdf like Police exams, Railway exams, Psc exam, Civil exams, Indian Post exams, SSC exams, UPSC exams RBI exams, Group-D exams, Indian Army exams, or any other entrance exam. practice Set is very important for all examinations. You can also download GK, GI, Math, Question Paper, Current Affairs, etc Pdf format free of cost on our website. Visit this Gksolves.com to download free Study Material. The direct download link of A To Z Full Form Pdf has been given below.



A To Z Full Form Pdf


Today www.gksolves.com share A To Z Full Form Pdf Candidates are requested to download this from the below link.

এই  PDF টি  সমস্ত চাকরির পরীক্ষার জন্য খুব ই উপযোগী, সুতরাং দেরী না করে PDF টি নিচের ডাউনলোড লিংক থেকে ডাউনলোড করে নিন।





কিছু নমুনা নীচে দেওয়া হল সম্পূর্ণ পিডিএফ টি নীচের ডাউনলোড লিংক থেকে ডাউনলোড করে নিন 

A To Z Full Form Pdf

1. What is the Full Form of ROM?

Ans: Read-Only Memory.

2. What is the Full Form of  PIN?

Ans: Postal Index Number.

3. What is the Full Form of RPM?

Ans: Revolutions Per Minute.

4. What is the Full Form of  PSLV?

Ans: Polar Satellite Launch Vehicle

5. What is the Full Form of RTI?

Ans: Right to Information.

6. What is the Full Form of PWD?

Ans: Public Works Department.

7. What is the Full Form of SAIL?

Ans: Steel Authority of India Limited.

8. What is the Full Form of RADAR?

Ans:  Radio Detecting and Ranging.

9. What is the Full Form of SARS?

Ans: Severe Acute Respiratory Syndrome.

10. What is the Full Form of RAM?

Ans:  Random Access Memory.



11. What is the Full Form of SCSI?

Ans: Small Computer Systems Interface.

12. What is the Full Form of RAW?

Ans:  Research & Analysis Wing.

13. What is the Full Form of SEBI?

Ans: Securities and Exchange Board of India.

14. What is the Full Form of RBI?

Ans:  Reserve Bank of India.

15. What is the Full Form of SENSEX?

Ans: Sensitivity Index (of Share Price).



16. What is the Full Form of RDX?

Ans:  Research Department Explosive (Cyclotrim-ethylin Trinitrate)

17. What is the Full Form of SEZ?

Ans: Special Economic Zone.

18. What is the Full Form of RISC?.

Ans:  Reduced instruction-set computing.

19. What is the Full Form of SGPC?

Ans: Siromani Gurudwara Prabandak Committee.

20. What is the Full Form of RNA?


Ans:  Ribonucleic acid.


Download A To Z Full Form Pdf


File Details:-

File Name:- A To Z Full Form Pdf (www.gksolves.com)
File Format:- PDF
Quality:- High
File Size:- 5 MB
File Location:- Google Drive


Download: Click here to Download A To Z Full Form Pdf 







[ঘোষণা : যদি এই PDF টি ডাউনলোড করতে কোনো রকম সমস্যা হয় ,তা আপনারা নীচের কমেন্ট Box এ কমেন্ট করে জানানGksolves যত দ্রুত সম্ভব আপনার সমস্যা সমাধানের চেষ্টা করবে।]



পোস্ট টি অবশ্যই বন্ধুদের সাথে Facebook,WhatsApp এ শেয়ার করুন নিচের শেয়ার লিংক থেকে 



Post a comment

0 Comments